Mõttespordi olümpiaad 2017/2018

konkursid

Lõppes 2017/2018. õppeaasta mõttespordiolümpiaad. Üle Eesti osales 886 õpilast 69-st koolist. Enim õpilasi osales sellel aastal Tallinna Reaalkoolist – 44. Võisteldi neljal alal, kolmes vanusegrupis ning õppeaasta jooksul toimus neli etappi.

Kokkuvõttes olid Tallinna Reaalkoolist 10. parima hulgas:

  • kabe, põhikooli arvestuses: Hans Robert Kannukene (IV koht), Ardi Raag (7. koht), Patrick Magnus Tohver (10. koht);
  • male, põhikooli arvestuses: Grete Olde (II koht), Ardi Raag (4. koht), Karl-Ustav Kõlar (8. koht). Parimaks kooliks oli Tallinna Reaalkool;
  • male, gümnaasiumi arvestuses: Margareth Olde (II koht), Georg Nero (5. koht), Hans Kristjan Veri (9. koht);
  • gomoku, põhikooli arvestuses: Markus Ikla (I koht), Ardi Raag (II koht), Karl-Ustav Kõlar (6. koht). Parimaks kooliks oli Tallinna Reaalkool;
  • sudoku, põhikooli arvestuses: Anna-Brigita Topkin (I koht), Ardi Raag (II koht), Gregor Ludvig Kikas (6. koht), Markus Ikla (7. koht), Jan Sebastian Tammekun (10. koht). Parimaks kooliks oli Tallinna Reaalkool.

Nelja ala kokkuvõttes on parim mõttesportlane põhikooli arvestuses Ardi Raag, kogudes 1085 punkti. Ardi võitis põhikooli arvestuses ka eelmisel aastal. Sarnaselt eelmisele aastale ei õnnestunud Ardil saada ühtegi alavõitu, kuid stabiilsed kõrged kohad erinevatel aladel tagasid üldvõidu ka seekord.

Palju õnne kõigile võitjatele ja aitäh kõigile osalejatele!

Täpsem info ja tulemused